Logga Blue Art Production

Om oss

Ett mycket kompetent team som helhjärtat går in för att hjälpa våra kunder att synas.

Vi har bytt namn!

Vi har bytt namn till Blue Art Production AB. Med samma kompetenta team som tidigare går vi helhjärtat in för att hjälpa våra kunder att synas.

Vi ingår nu i BlueArt Gruppen som erbjuder ett mycket stort urval av profilprodukter och legoproduktion för den europeiska marknaden.

Kort om oss

Vi producerar det mesta ni kan tänkas behöva i ert företag vad gäller trycksaker, profilprodukter, skyltar m.m. Allt märkt med ert budskap eller logotyp.

I vår tillverkning producerar vi kataloger, etiketter, visitkort, skyltar m.m. Vi trycker även på kläder och många andra olika profilprodukter. Vår digitalpress är Svanenmärkt och allt pappersspill återvinns.

Vi har de senaste digitala maskinerna och trycker i CMYK+. Dessutom har vi kvar flera äldre specialmaskiner som ger era produkter extra effekt. Allt från foliering till prägling samt relieftryck.

Det bästa vi vet är att hjälpa våra kunder med allt från idé till färdig produkt. Är ni i behov av er egen webbshop för att hantera era inköp samlade på samma ställe med större volymer av trycksaker och profilprodukter så är vi din självklara partner.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vår historia

Reliefen (som vi som jobbar här kallar bolaget) startades i slutet av 80-talet med affärsidén att erbjuda medelstora och större företagskunder möjligheten att beställa tryck på nätet.

Våra online-lösningar garanterar våra kunder tillgänglighet dygnet runt, hög kvalitét till ett marknadsmässigt pris samt smidiga leveranser. I er egen webbshop erbjuder vi er som kund att beställa allt från trycksaker/profilprodukter som är färdiga och lagerhålls hos oss, till att kunden kan ladda upp egna bilder och/eller text för att sedan godkänna korrekturet och beställningen direkt online.

Många av våra kunder har varit med oss i över 20 år, så som t.ex. SEB, SAS, Stena Line, Atlas Copco och Electrolux för att nämna några.

Utöver online-lösningar har vi sedan starten en inhouse-byrå för att hjälpa till med övriga förfrågningar. Personalen har alltid varit den viktigaste tillgången hos oss och vi delar gärna med oss av kunskap för att se till att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Specialeffekter som t ex relieftryck har alltid varit ett signum för tryckeriet. Historiskt sett trycktes mest visitkort och mappar i relieftryck medan idag så står omslag och inbjudningar (bröllop, events) för en stor del av specialtrycket.

Vi ligger också i framkant när det gäller digitaltryck; under tidigt 2000-tal köpte vi vår första digitalpress som komplement till offsettryckmaskinerna. Sedan 2018 trycker vi även i CMYK+ (guld, silver, lack).

På vårt tryckeri strävar vi efter att göra ett så litet klimatavtryck som möjligt i vår verksamhet. och vi har varit Svanenmärkta i över 20 år. All el vi förbrukar är märkt med Bra miljö val av Naturvårdsverket.